viernes, 7 de marzo de 2008

ACAPS i el 'Comunicado Urgente: El Sáhara y la elecciones generales'


ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
6 de marzo de 2008

Us reenviem el comunicat que es va fer i aprovar en la última trobada de CEAS a Barcelona, Jornades d'Organització i Finances.

Amb aquest comunicat es vol incidir en la campanya alectoral i des de l'ACAPS, hem contribuit amb l'elaboració d'una carta amb la que convidavem als diferents partits polítics que es presenten a les eleccions a definir-se respecte el Sàhara Occidental i a la fi convidant-los a signar un document en la línia del comunicat que us enviem més avall.

Hem rebut respostes i ens hem pogut entrevistar amb el PSC, ERC i ICV-EUiA

Ens van respondre però no vam aconseguir entrevistar-nos amb CiU.

Del PP i de "Ciutadans" no hem rebut cap mena de resposta, tot i intentar un contacte telefònic posterior, diverses vegades.

Us demanem que a l'hora de votar, abans mireu i pregunteu el que diuen els partits polítics en el seu programa i si realment es comprometen a que Espanya encapçali el procés d'autodetemínació del Sàhara Occidental (compromís de PSC, ERC i ICV-EUiA)

També hem demanat i ha estat acceptada (per ERC i ICV-EUiA) que la Delegació Sahrauí a Espanya obtingui la consideració de representació diplomàtica.

Que siguin partits que denunciin i que es coprometin a portar als organismes internacionals que correspongui, la cruel repressió que pateixen els sahrauís dels Territoris Ocupats del SAHARA OCCIDENTAL

EN FI, A L'HORA DE VOTAR TINGUEU PRESENT EL SAHARA OCCIDENTAL

Toni Guirao
Secretari de l'ACAPS

Comunicado Urgente: El Sáhara y las elecciones generales

Fuente: ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

No hay comentarios: