miércoles, 19 de diciembre de 2007

NO nos olvidemos de esta desdichada foto


COMITÈ CATALÀ PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL SÁHARA OCCIDENTAL
19 de diciembre de 2007

NO nos olvidemos de esta desdichada foto, con el bobo solemne y el listillo sultán..
Foto hecha en 2003 a Zapatero, entonces Secretario General del PSOE, posando junto al rey de Marruecos y un mapa en el que el Sáhara Español, Canarias, las Plazas de Soberanía y casi media España peninsular "son marroquíes".

¡PÁSALO!

Fuente: COMITÈ CATALÀ PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL SÁHARA OCCIDENTAL

2 comentarios:

Anónimo dijo...

companys, jo parlo com a individual, tot i que hi ha molta gent al PSC i al PSOE que està a favor de l'alliberament del Sàhara. Crec que fins i tot el mateix president Zapatero.

És un tema que diferents parts de la societat, tan catalana, espanyola com internacional envers al Sàhara s'han de contrastar, i alhora mostrar clarament el seu posicionament i no apartar la vista d'una de les injustícies que encara queda per culpa del col·lonialisme.

Bones festes i molt bon any a tothom. ishalah que l'any que ve, sigui molt millor i positiu, per a poder encarar el problema.

SAHARA RESISTE dijo...

Benvolgut amic Jordi:
Gràcies pel teu comentari i suport.
Com ja saps, el moviment solidari amb el Poble Sahrauí no és un moviment partidista, i és molta la bona gent militant i simpatitzant del PSC i del PSOE que dóna recolzament als sahrauís. Confiem en vosaltres perquè ens ajudeu a convèncer als vostres màxims dirigents de que cal rectificar urgentment la postura dels socialistes envers el conflicte del Sàhara Occidental.
De tot cor, ens agradaria que el President del Govern espanyol asumís la seva responsabilitat i liderés el procès de descolonització del Sàhara abans que la desesperació i l'abandó ens condueixi a un nou vessament de sang.
Molt Bon Any 2008 també per a tu.
Una abraçada,
Sahara Resiste