jueves, 4 de octubre de 2007

Informacions importants del COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR

COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR
4 d'octubre de 2007

INFORMACIONS IMPORTANTS DEL COMITÈ:

Benvolguts/des companys/es,

El motiu de la present és per recordar-vos que el Comitè Català Aminetu Haidar continua un any més amb el treball de denuncia vers la repressió que pateixen els sahrauís a les zones ocupades del Sàhara Occidental.

Per aquesta raó us demanem la vostre col·laboració i ajuda:

- Us demanem que si pugeu, us feu entitats adherides al Comitè (document adjunt) i ens ajudeu a sufragar els costos amb una quota anual de les campanyes que desenvolupem.

- Que feu ús de l’exposició que varem editar per tal de sensibilitzar la vostra població respecte a les violacions dels drets humans al Sàhara Occidental per part del Marroc: Trobareu les imatges de l’exposició al següent enllaç, on també podeu llegir els comentaris que fan els marroquins vers els vídeos:
http://es.youtube.com/watch?v=os7gGBqXWpg.

- També us informem que podeu disposar dels membres del Comitè (que estem a títol individual) per poder fer xerrades i passar vídeos i fotografies de les zones ocupades i explicar la situació actual.

- I com no, esteu tots i totes convidats i convidades a participar activament en les seccions, xerrades, i reunions del Comitè. Ens cal gent que cregui amb els sahrauís refugiats, però també amb els reprimits i torturats de els zones ocupades i la llibertat del poble sahrauí.

Per acabar, us informem que ens han presentat com a candidats pel Premi Solidaritat que organitza el Institut dels Drets Humans a Catalunya i que tenim prevista una conferència pel novembre amb una activista sahrauí, entre d’altres i que us anirem informant puntualment com fem sempre.

Gràcies per la vostre col·laboració i re-envieu aquest correu per tal de fer ressó.

COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR
per l'alliberament de tots els presos polítics sahrauís

Per a més informació: sah_ahaidar@yahoo.es

Haz clic en la imágen para ampliarla (y recuerda que también puedes pedir la fitxa de adhesión utilizando el e-mail del Comitè Aminetu)

Fuente: COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR

No hay comentarios: