lunes, 14 de abril de 2008

ACAPS, Premi Josep Serradell "Roman" de la Solidaritat de la Fundació Pere Ardiaca


TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
13 d'abril de 2008

ACAPS, ha obtingut el Premi Josep Serradell "Roman" de la Solidaritat de la Fundació Pere Ardiaca.

Aquest és un premi molt important per la nostra associació i que premia tota una trajectòria de cooperació, solidaritat i suport polític a la causa del poble sahrauí.

És un premi molt important, perque prové de la FUNDACIÓ PERE ARDIACA, molt compormessa amb la solidaritat, la memòria històrica i al recolzament de les causes justes, que podem trobar al mon. A la Fundació Pere Ardiaca, volem donar les gràcies pel seu suport a la causa del poble sahrauí.

A més, el Premi, porta el nom d'un gran lluitador, en JOSEP SERRADELL "Roman" molt compromès amb els moviments socials i es vol donar "a la persona o organització que hagi contribuït amb la seva trajectòria a la memòria històrica, la solidaritat internacional, o hagi fet aportacions al pensament transformador”.

Aquest premi es va atorgar, al llarg del IV SOPAR ANUAL DE LA FUNDACIÓ, que es va celebrar, dissabte 12 d’Abril, a les Cotxeres de Sants. Creiem que és el de tots i totes aquelles persones que al llarg dels últims 25 anys, han col·laborat i han treballat per donar a conèixer la causa del poble sahrauí.

Per mi, personalment, és un gran honor, perque vaig tenir la sort de conèixer en ROMAN i puc dir que va ser un gran lluitador, una persona amb unes conviccions personals i socials que compartia en gran mesura. Un "mataroní" que va lluitar i afrontar situacions molt difícils perque creia en les seves idees. Espero que aquest caràcter, formi en part, del premi.

FELICITATS A TOTHOM

Fuentes:
*TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
*ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

No hay comentarios: