jueves, 8 de mayo de 2008

9, 11 y 12 de mayo. Igualada és solidària, Igualada amb el Sàhara

Pincha las imágenes para ampliar el texto

IGUALADA ES SOLIDARIA

IGUALADA AMB EL SAHARA


Divendres 9 de Maig a les 19:00 hores, xerrada a carrec de Suelma Beiruk, responsable Internacional de dones Saharuis i Parlamentaria de la Unió Africana, a L‘Espai Civic Centre d'Igualada. (C/ Trinitat, 12 Antic edifici dels Maristes)

Diumenge dia 11 de Maig de 11:00 a 13:00 hores Gran Batukada a la Plaça de Cal Font. Cercavila pels carrers d'Igualada amb la participacio de mes de 180 batucaires i globus X Africa que desplegara una gran pancarta.

Dilluns dia 12 de maig a L'ATENEU IGUALADI, xerrada-col.loqui sobre el Sahara a carrec de Toni Cuadras, director de "JO SOC DE MAHBES".

Viernes 9 de Mayo a las 19:00 horas, charla a cargo de Suelma Beiruk, responsable Internacional de las mujeres Saharauis y Parlamentaria de la Unión Africana, en L‘Espacio Civic Centro de Igualada. (C/ Trinitat, 12 Antiguo edificio de los Maristas)

Domingo dia 11 de Mayo de 11:00 a 13:00 horas Gran Batucada en la Plaza de Cal Font. Pasacalle por las calles de Igualada con la participación de más de 180 batucadas y Globos X Africa que desplegarán una gran pancarta.

Lunes dia 12 de mayo en el ATENEO IGUALADI, charla-coloquio sobre el Sahara a cargo de Toni Cuadras, director de "JO SOC DE MAHBES"

ORGANIZA: ACAPS, SECCIÓ ANOIA

Fuentes:
*CEAS-Sáhara / Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara
*ACAPS Catalunya. ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

No hay comentarios: