miércoles, 18 de noviembre de 2009

Un país al desert, de Francisco Collado. Un llibre per a entendre el conflicte sahrauí


Un llibre per a nois i noies a partir de 12 anys

Un país al desert, de Francisco Collado
Per a entendre el conflicte sahrauí


Zag, un xiquet sahrauí, és acollit per la família de Miquel per passar un parell de mesos a sa casa. Durant eixe temps Zag es troba un món amb un paisatge i uns costums completament diferents a la seua vida al desert. Però seran principalment Miquel i els seus amics, qui descobriran la realitat sobre el poble sahrauí: un poble dividit, part del qual està sotmès a una terrible invasió militar i part arraconat a la hammada, la zona més àrida del desert, on sobreviuen en camps de refugiats gràcies a una minsa ajuda internacional. Veuran també com han anat passant els anys i la situació dels sahrauís s’ha fet cada vegada més desesperant a causa de la hipocresia que alguns anomenen diplomàcia.

Francisco Collado Cerveró va estudiar Història però treballa com a bibliotecari des de fa un fum d’anys. Ha publicat un llibre sobre la història del moviment okupa a la ciutat de València. Un dels motius per presentar aquesta nova publicació és donar visibilitat i alertar els més joves de la nostra societat de les injustícies envers un poble oblidat i castigat com el sahrauí.

A la web de Sendra, la distribuïdora, el podeu demanar per a que vos el porten a la llibreria valenciana més propera o bé comprar-lo amb targeta. Clica ací.

Dades del llibre:
ISBN: 978-84-9904-012-7 - Preu: 7 EUR
13 x 19 cm · 144 pàgs
Col·lecció Claus per a entendre el món
Edat orientativa: A partir de 12 anys.

Edicions del Bullent
c/Taronja, 16 · 46210 Picanya
tel. 961 590 883 · fax 961 590 845
info@bullent.net
http://www.bullent.net/

A http://www.sendramarco.com/ trobaràs el llibre que busques!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En unos meses habrá una edición en castellano.

Anónimo dijo...

Libro muy interesante para chavales de instituto e incluso para adultos que quieran tener una visión completa pero sencilla y amena sobre el conflicto saharaui.