martes, 15 de julio de 2008

Domingo 20 de julio, Catalunya. Manifestación en Barcelona por la autodeterminación del Pueblo Saharaui y Fiesta central de colonias en Sant Cugat


MANIFESTACIÓN POR LA AUTODETERMINACIÓN DEL PUEBLO SAHARAUI
20 de julio en Barcelona

El próximo domingo dia 20 de Julio se realizará la manifestación por el derecho a la autodeterminación del pueblo Saharaui, a la que acudiran los niños Saharauis que estan pasando sus vacaciones en Catalunya.

La manifestación, tendrá como punto de salida el Corte Inglés de plaza Catalunya, a las 10:30 de la mañana, y concluirá delante de la subdelegación del Gobierno.

Delegación Saharaui en Catalunya
http://www.saharacatalunya.org/

Festa Sahrauí-Trobada de colònies
20 de juliol al Parc Central de Sant Cugat del Vallès

Benvinguts a Sant Cugat, Ens fa molta il·lusió poder-vos rebre a la nostra ciutat i per a què sigui un gran dia hem pensat tot un munt d’activitats, jocs, tallers... us passem el programa. Serem molta gent i necessitem la vostra col·laboració perquè tot funcioni bé, és per això que a continuació teniu un seguit d’informacions, consell i recomanacions:

8-9h Plantada de haimes

10.30h Manifestació a Barcelona, finalitza govern civil, parlaments Un cop acabada ens desplacem fins a Sant Cugat

13.30h Arribada Parc Central: cotxes, autobusos i trens Agafeu els Ferrocarrils Catalans a Plça Catalunya, podeu agafar qualsevol tren que vagi direcció Sant Cugat, Sabadell o Terrassa. Baixeu a l estació de Sant Cugat i agafeu el carrer de l’esquerra, c/ Lluís Companys, tot recte fins que gireu a mà esquerra pel c/ Manel Farrés, dues travessies més amunt comenta el Parc Central.

14h Dinar. Paella col·lectiva per qui vulgui (5€ el tiquet)

16h Parlaments: alcalde, representant Frente Polisario a Catalunya, SCAPS, Fons Català Cooperació, Generalitat

17h Actuació Estrella Polisària

18h Fi de Festa amb entitats de cultura tradicional de Sant Cugat Gegants, diables, cap-grossos, bastoners, kimbala...

18.30h Comencem a marxar Els àpats es faran a terra, sense taules ni cadires. N’hi haurà algunes per a la gent gran o amb dificultats de mobilitat. Podeu portar estovalles o mocadors grans per estar més còmodes.

Els àpats es faran a terra, sense taules ni cadires. N’hi haurà algunes per a la gent gran o amb dificultats de mobilitat. Podeu portar estovalles o mocadors grans per estar més còmodes.

Hi haurà servei de bar. Entenem que és una festa infantil i per tant no es vendran begudes alcohòliques. Us demanem que no en porteu.

La paella es servirà amb vaixella compostable, cal llençar els plats, els coberts i els gots als contenidors de brossa orgànica. Hi haurà també contenidors de paper, vidre, envasos i rebuig. Fem-ne un bon ús.

Hi haurà espai reservat per aparcar els autocars al voltant del Parc Central, cal que hi arribin pel c/ Manuel Farrés perquè la policia els pugui direccionar.

Entre tots tinguem cura de l’espai, respectem l’entorn i ajudem a mantenir-lo en perfectes condicions.

Gràcies per la vostra col·laboració, i... a GAUDIR DE LA FESTA!

Fins diumenge

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí
Oficina Municipal de Solidaritat

+ información en SAHARA RESISTE: Manifestaciones, concentraciones y fiestas reivindicativas reclamarán durante este fin de semana la Independencia del Sáhara Occidental

Fuentes:
*Delegación Saharaui en Catalunya
*Sant Cugat amb el Poble Sahrauí
*ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: