martes, 6 de noviembre de 2007

Catalunya. El projecte de Tarbies 2007-2008


ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
5 de noviembre de 2007

El projecte de Tarbies, encapçalat per ACAPS, té l’objectiu d’oferir una dieta mínimament equilibrada als infants de les TARBIES (Escoles Bressol) dels Campaments de Tindouf, al llarg de tot el curs escolar. Al temps, també volem dotar de recursos als/les professionals que gestionen l’educació d’aquests infants.

És un projecte que va néixer de la preocupació pel reiterat incompliment i la limitació de recursos, per part de l’Alt Comissionat per als refugiats de Nacions Unides (ACNUR) i del PAM, pel que fa a la distribució de productes alimentaris entre els refugiats sahrauís i la repercussió que això pot tenir en la salut de la població i sobretot, en els infants, que serien els més perjudicats en una situació límit de fam o de mala alimentació.

La proposta per tal d’endegar el PROJECTE DE TARBIES, va partir del Ministerio de Educación de la República Àrab Saharaui Democràtica, que va demanar a ACAPS, la seva elaboració l’any 2003.

+ informació: acaps@acaps.cat

Recuerda:

Madrid, 10 noviembre 2007, 12h. MARCHA POR LA INDEPENDENCIA DEL PUEBLO SAHARAUI. Contra la tortura y la violación de los Derechos Humanos en el Sáhara. ¡EVITEMOS LA GUERRA!

La Red de Wilayas Saharauis resiste.


Fuentes:
*ACAPS Catalunya. ACAPS SOLIDÀRIA: el NUEVO blog de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
*ACAPS Catalunya. Solidària: blog de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

No hay comentarios: