viernes, 28 de marzo de 2008

Calendari del mes d'abril de SÀHARA HORTA (Barcelona)


SAHARA HORTA bloc
27 de març de 2008

Durant aqust mes d'abril tenim moltes coses ha explicar us pasem el calendari dels actes organitzats, creiem que hi han alguns de molta importancia i que ens agradaria molt que ens acompanyessiu,

31 de Març - 19 h. Centre Cívic Matas i Ramis. carrer Feliu i Codina, 20. Taula Rodona pel dret a decidir dintre del mes dedicat a les dones, a on intervé la Suleima dona Saharaui representant de la Unió de Dones Sahrauís al Congrés Africà amb la cartera d'Afers Exteriors. A la taula rodona hi hauran dones i parers de diferents cultures de sudamerica, africa, europa etc....

4 d'abril - 19'30 hores (Només pels socis) Assamblea anual de Sàhara Horta. Properament rebreu la convocatoria amb l'ordre del dia per correu.

8 d'abril - 19 h. Dintre de la setmana d'Africa en el més de la cultures al Centre Cívic Matas i Ramis Carrer Feliu i Codina, 20- Xerrada "Els Drets Humans als Sàhara Ocupat" amb la Sultana Haia estudiant universitaria represaliada al AIUUN, i la Cristina Navarro del Juristes pel Sàhara.

11 d'abril 17 h. Ludoteca del Centre Cívic Matas i Ramis Jocs i Henna pels nens i nenes d'Horta

11 d'abril 16 h. EMBALEM LA CARAVANA... NECESSITEM GENT PER EMPAQUETAR I PER FER ELS PALETS TOTS I TOTES SEREU BENVINGUTS.

12 d'abril 9 h. Sortida de la Caravana cap el magatzem del Port.

12 d'abril a les 12 hores. Cous -Cous al Cenre Cívic Matas i Ramis, carrer Feliu i Codina, 20, ens el fan les dones Sahrauís que conviuen amb nosaltres a Catalunya, hi haurà també música i dansa està obert a tot el públic.

23 d'abril. Com cada any tindreu a la vostra disposició una rosa del Sàhara a les parades de Pl. Eivissa i al carrer Feliu i Codina amb Chapí.

Sàhara Horta

Fuente: SAHARA HORTA bloc

No hay comentarios: