domingo, 28 de octubre de 2007

La solidaritat amb el poble sahrauí l'any 1975 i l'any 2007


Haz clic en la imagen para ampliarla

TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
26 d'octubre de 2007

El 1975, ja hi havia gent solidària amb la lluita del FRENTE POLISARIO i del poble sahrauí.

Gràcies a l'amic Paco Delgado (Sitges) puc gaudir del document històric que adjunto a aquesta entrada i que es deu als anomenats COMITÉS DE APOYO AL PUEBLO SAHARAUI, que en una data tant llunyana com l'any 1975, ja es van adonar de la injustícia que estava patint el poble sahrauí.

Cal tancar aquesta pàgina de la història, obrint-ne una altra, la d'un poble lliure i independent, el sahrauí. Per això cal anar a Madrid a manifestar-nos el 10 de novembre.

La història, és la vida i en la vida, som responsables del que fem i del que diem i a vegades, quan sembla que la nostra aportació no és important ... ens equivoquem ...

Gràcies als les que van entendre la lluita dels sahrauís, avui també nosaltres la podem continuar ... l'any 1975 aquells que creien en els sahrauís ja explicaven que aquests eren més que 4 beduins ... avui tots sabem que son un poble valent, responsable, amb una cultura formidable i al que cal recolzar.

Recuerda:

Madrid, 10 noviembre 2007, 12h. MARCHA POR LA INDEPENDENCIA DEL PUEBLO SAHARAUI. Contra la tortura y la violación de los Derechos Humanos en el Sáhara. ¡EVITEMOS LA GUERRA!

La Red de Wilayas Saharauis resiste.


Fuente: TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís

No hay comentarios: