viernes, 6 de julio de 2007

Al-Haima i el FESTREMP'07



Estimats amics i amigues,

Els propers dies 13, 14 i 15 de juliol tindrà lloc a Tremp (Pallars Jussà) el festival FESTREMP’07.

Aprofitant l’afluència de públic i l’alta participació de la gent durant el festival, Al-Haima, seguint amb la tasca de difusió i sensibilització sobre la qüestió sahrauí, muntarà una haima participativa en aquesta població el mateix dissabte 14, a la Rambla Dr. Pearson.

La haima començarà la seva activitat matinal dedicada als nens i nenes, a les 11 del matí, amb el passi del documental “Saludos saharauis” (31 min.), de Maite Sainz.

Tot seguit, es projectarà el documental “Lalia” (25 min.), de la directora Sílvia Munt, guardonat amb un premi GOYA com a millor documental de l’any 1999. Volem agraïr cordialment a la pròpia Sílvia Munt el dret a exhibició cedit per aquesta ocasió.

En acabar el documental, es farà un taller de henna, on els nens i nenes podran apendre a utilitzar-la i fer-se’n dibuixos.

Hi haurà una parada per dinar i a la tarda es tornarà a rempendre l’activitat, aquest cop dedicada al públic adult, cap a les 18:00h, amb la projecció del documental “Hijos del Desierto”, de Jaime Arias.

Un cop acabat el documental, els membres d’Al-Haima faran una breu explicació de la situació actual del conflicte i respondran a les preguntes que puguin sorgir durant l’explicació.

En acabar, hi haurà cous-cous popular per a qui vulgui visitar la haima, i cap a les 20:00h es realitzarà el passi de la pel·lícula de ficció, basada en fets reals, “Cuentos de la guerra saharaui” (2004), del director Pedro Pérez-Rosado.

Esperem la vostra assistència, així com la vostra difussió de l’acte i de la causa saharaui.

Moltes gràcies.
Al-Haima

Fuentes:
*Al-Haima
*COMITÈ CATALÀ AMINETU HAIDAR

No hay comentarios: