domingo, 28 de diciembre de 2008

El caso de un diputado del Parlamento de Catalunya, del PSC-CpC, bufón del rey genocida de Marruecos


Nota de Sahara Resiste
El caso de Mohammed Chaib es tristemente conocido desde hace tiempo por el movimiento solidario con el Pueblo Saharaui de Catalunya. En la siguiente entrada ofreceremos a los lectores del blog más información al respecto, y como se verá, no podemos hacer otra cosa que solidarizarnos con el escrito de los compañeros de ACAPS Wilaya Alt Penedès y sumarnos a su petición. Estáis invitados a hacer lo mismo y colaborar en esta denuncia para poner fin a otra situación vergonzosa, impropia de cualquier país democrático.
Os recordamos que podéis utilizar el traductor de idiomas de la columna de la derecha.


ACAPS Wilaya Alt Penedès
nedès 26 de desembre de 2008


El cas d’un diputat del Parlament de Catalunya, del PSC-CpC, bufó del rei genocida del Marroc

El moviment solidari amb el poble sahrauí estem indignats, cada vegada més, amb el partit socialista, el PSOE i del PSC. És una sensació de tristesa de veure com els valors socialistes que molta gent solidària amb el poble sahrauí compartim, de viure en un món en pau, just, solidari i amb benestar per a tothom, es trenca amb postures com la de donar suport incondicional a la corona genocida alauita del Marroc.

La notícia que Mohammed Chaib, diputat del PSC-CpC al Parlament de Catalunya, és membre del Consell de la Comunitat Marroquina a l’Estranger, òrgan recentment creat per assessorar el rei Mohamed VI, és un insult a totes les víctimes (empresonats, desapareguts i assassinats) d’un règim més feudal que democràtic. La vulneració constant dels drets humans i l’espoli al Sàhara Occidental, el menyspreu per la legalitat internacional i l’ONU, la manca de llibertats per als mateixos ciutadans marroquins, no és suficient per rebutjar un càrrec que el farà corresponsable de les decisions de la corona.

Davant d’aquest nomenament no hi hagi hagut cap reacció en contra del PSC i ens obliga a pensar que el PSC i el govern de Catalunya subscriuen amb satisfacció que un dels seus diputats formi part de la cort del rei del Marroc.

Mohammed Chaib és afiliat al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) des del 1995 i a Ciutadans pel Canvi del 2000. Diputat al Parlament de Catalunya des del 2003, té diferents càrrecs parlamentaris a la Comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana , Comissió de Política Cultural i Comissió de Benestar i Immigració.

No acceptem i és indignant que un representant electe de Catalunya, que ens representa a tots els catalans i a totes les catalanes, formi part d’un consell assessor d’un rei que no respecta la legalitat internacional, que no respecta els drets humans i que té les mans tacades de sang.

Mohammed Chaib Akhdim, acceptant el càrrec, és també responsable de les atrocitats de la corona alauita.

Demanem que immediatament se’l destitueixi dels càrrecs parlamentaris, de l’acta de diputat i com a militant del PSC. Només així podrem creure del respecte del PSC-CpC i del PSOE als valors presents a la Declaració Universal dels Drets Humans que, amb actituds com la de Mohammed Chaib, semblen avui dia oblidats.

Miquel Cartró i Boada
ACAPS Wilaya Alt Penedès

Per a més informació
*
http://mohammedchaib.blogspot.com/
*
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Mohamed/VI/destituye/numero/diplomacia/obtener/nacionalidad/espanola/elpepuint/20081223elpepuint_8/Tes
*
http://www.parlament.cat/portal/page/portal/pcat/IE02/IE0217?p_codi=961&p_legislatura=8

+ información en SAHARA RESISTE: Mohamed VI destituye al 'número dos' de su diplomacia por obtener la nacionalidad española. Mohamed Chaib, diputado del PSC, está entre sus asesores

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: