miércoles, 9 de abril de 2008

El 15 d'abril TOTS i TOTES davant el Palau de la Generalitat, pel dret a l'autodeterminació del poble sahrauí

TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
8 d'abril de 2008

Cal recolzar la iniciativa de l'Associació d'Immigrants Sahrauís a Catalunya (AISAC) perque un govern com el del nostre país i el seu President, en Jose Montilla, han de ser respectuosos en tots els casos i a tot arreu, amb el dret d'autodeterminació del poble sahrauí.

El President del nostre país, no es pot declarar favorable a una iniciativa feta al marge de tota legalitat internacional i amb la sola intenció d'allargar la situació dels refugiats sahrauís a Tindouf i de continuar amb la repressió cada cop més dura i cruel, contra els sahrauís que habiten als territoris ocupats del Sahara Occidental. Tots i totes sabem que la proposta d'autonomia que proposa el Regne del Marroc, pel Sahara Occidental, es irreal i una forma de guanyar temps i més que tots i totes, també ho ha de saber el President de la Generalitat.

Es per tot això, que demano (des de la meva modesta posició) un recolzament massiu a la

CONCENTRACIÓ DEL 15 D'ABRIL A LES 7 DE LA TARDA, DAVANT EL PALAU DE LA GENERALITAT, PEL DRET A L'AUTODETERMINACIÓ DEL POBLE SAHRAUÍ, CONTRA LA PROPOSTA D'AUTONOMIA I CONTRA ELS QUE LA RECOLZEN

(...)

Continuar leyendo: comunicado de la convocatoria de la concentración

Fuente: TRAB EL BIDAN, el Sàhara i la llibertat dels sahrauís

No hay comentarios: