viernes, 21 de septiembre de 2007

Nou diccionari Català - Castellà - Hassania, de l'ACAPS GRÀCIA


TRAB EL BIDAN el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
19 de setembre de 2007

Els companys de l'ACAPS GRÀCIA, després d'un gran i sistemàtic treball, han aconseguit publicar el PETIT / gran DICCIONARI Català / Castellà / Hassania.És una gran eina que segur que ajudarà a acostar els pobles català i el hassania.

És molt important recolzar aquesta iniciativa i fer-ne difusió.Si en voleu algun exemplar, o simplement voleu fer evident el vostre recolzament a aquesta iniciativa, em podeu escriure al blog (publicant un comentari) al meu mail: mahbes@gmail.com o al mail dels companys de Gràcia: acaps@gracianet.org on atendran les vostres comandes.

Fuentes:
*TRAB EL BIDAN el Sàhara i la llibertat dels sahrauís
*ACAPS-Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!
Hem enllaçat el teu bloc al repàs setmanal que des de Canal Solidari fem de la blogosfera.

Salutacions!

SAHARA RESISTE dijo...

Moltes gràcies a tu Aisa i a tot l'equip de Canal Solidari. La justa causa del Poble Sahrauí necessita finestres com la vostra.
Una abraçada ben forta,
Sahara Resiste

Anónimo dijo...

Habiendo tenido noticia de vuestra magnífica iniciativa y queriendo felicitaros por ella os animo a proseguir en esa aproximación lingúística que es parte de la lucha por la defensa del pueblo saharaui y su dignidad. Os pido disculpas por no haceros llegar este mensaje en catalán y espero poder contactar para conseguir un ejemplar del mismo. Salut companys. Visca el Sáhara Lliure. Desde Santiago de Compostela Santi

SAHARA RESISTE dijo...

Querido Santi:
En nombre de los compañeros/as de ACAPS Gràcia, que son quienes tuvieron la iniciativa, muchas gracias por tu amable comentario.
Un fuerte abrazo para toda la gente solidaria de Galiza,
Sahara Resiste