martes, 8 de mayo de 2007

SAHARA HORTA Jove

Sàhara Horta Jove es un grupo juvenil que pertenece a Sàhara Horta (ACAPS d’Horta-Guinardó). En la web de la asociación nos explican lo que hacen. La próxima actividad ‘de peso’ organizada por este dinámico colectivo, es un CONCIERTO SOLIDARIO CON EL PUEBLO SAHARAUI en Barcelona, el viernes 25 de mayo. Vale la pena que reservéis vuestras agendas...


PRESENTACIÓ. Els joves ens organitzem pel poble sahrauí
Els joves de SAHARA HORTA ens organitzem i treballem amb actes de i/o per als joves. Treballem colze amb colze amb la Junta d'ACAPS HORTA, però també tenim una dinàmica pròpia d'activitats. Així, organitzem festivals de música, campanyes de sensibilitazió i, sobretot, treballem en el casal de l'estiu amb els infants sahrauís.
Ens reunim els dijous de cada 15 dies, a les 19 h 30' al cau Sant Francesc Xavier (Carrer la Plana, 10).
Si voleu saber alguna cosa més de nosaltres ens podeu visitar o ens podeu escriure a saharahortaj@googlegroups.com

08/05/2007. Conferència
Xerrada sobre el Sàhara Occidental a l'escola Regina Carmeli de Barcelona
Xerrada per als alumnes de l'escola, on membres de Sahara Horta Jove exposaran la situació del Sàhara Occidental.
En aquesta escola faran una recollida de material escolar per a enviar als campaments
Horari : 15 h

25 DE MAIG DE 2007. ‘Horta Pro-Sàhara’, CONCERT SOLIDARI AMB EL POBLE SAHRAUÍ A BARCELONA
El proper divendres 25 de Maig, Sàhara Horta Jove organitza un concert de solidaritat amb el poble Sahrauí. Entre els diferents grups vindrà a cantar Maneeck, l’autor de la cançó ‘SAHARA mientrastanto… espera’ . Hi actuen LSDemonds (Heavy Metal), koyaanisqatsi (Skacore) i Konexión (Hip-Hop). Us convidem a tots i a totes a assistir!
El concert és el dia 25 de Maig, a las 21:30, a l’Espai Jove Boca Nord, C/Agudells 37-45, Barcelona, just a sobre del Túnel de la Rovira. Tel. 93 429 93 69. Preu: 3 euros.
Us esperem a Tot@s!!
Sàhara Horta Jove

UNA XAPA A PROP DEL COR
A la secció jove hem pensat que no hi ha millor forma de difusió que una imatge, per això us convidem a tots i totes a penjar-vos una xapa a prop del cor.
Hem realitzat quatre dissenys diferents; el preu és d’un euro per unitat, però per tots aquells que ens demanin un quantitat superior a 100, la unitat surt a 0,65 euros.
Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça: saharahortaj@googlegroups.com

No hay comentarios: