miércoles, 9 de mayo de 2007

Presentació del documental ‘GOTES AL DESERT’

El dissabte dia 12 de maig, a les 19:00 hores, la nova associació de lluita pel poble saharauí Terres de l'Ebre amb el Poble Saharauí (TEPS) presentem a La Ràpita el documental ‘Gotes al desert’


El documental ‘Gotes al desert’ es visionarà a dins d'una haima saharauí per gentilesa dels nostres companys del Baix Penedès.
Hi haurà també una exposició de fotos dels campaments que després serà itinerant.
El documental ha estat realitzat durant dos anys entre el Sàhara, Galícia, el País Basc i Catalunya.

GOTES AL DESERT és una història de vida, de justícia i de pau. És la història d'un poble que lluita amb dignitat per seguir existint i poder tornar a la seua terra. GOTES AL DESERT és una història de traïcions, d'irresponsabilitats i de persones que viuen en la impotència de patir les conseqüències de les faltes comeses per altres. Però, sobretot, és un crit de llibertat, de diversitat i d'admiració a un poble de lluitadors: el poble saharauí.

DIES DE VISITA: del 12 al 26 de maig tots els dies de 17 a 20 hores. I els dissabtes i diumenges, de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
LLOC: Pavelló firal de La Ràpita (al costat del port).

Un cop tinguem les còpies del documental farem arribar una còpia a totes les associacions i entitats que ho vulguin per tal de donar-li la màxima difusió possible arreu de l'estat: cinefòrums, televisions...

La recaudació d'aquest documental, que ha estat realitzat sense pressupost, se destinarà al projecte de creació d'un videoteca i una aula de cinema al campament de refugiats de El Aaiun.

Serà un plaer comptar amb la vostra presència.
Si us plau, envieu aquesta informació als vostres contactes. Cal donar la màxima difusió a la lluita saharauí, aprofitant així al màxim els esforços que fem tots plegats.

Salut a tots i com va dir aquell: fins a la victòria sempre!
Terres de l'Ebre amb el Poble Saharauí (TEPS)

Font: Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

He estado leyendo por encima lo que pone porque no entiendo mucho catalán, la manifestación es en toda España?
Como podemos ver el documental o proyecto que habéis hecho desde Madrid?
Fuistéis al Sahara junto al festival de cine?
Me interesa mucho saber estas cosas.
Dejo mi correo gochy_ro@hotmail.com
Espero recibir noticias.

Sahara libre!!

SAHARA RESISTE dijo...

Hola Rocio:

Por lo nos ha parecido entender, hablas de diversas cuestiones. La manifestación, si te refieres a la del 10 de noviembre de 2007 en Madrid, es una manifestación a nivel de todo el estado. Se están organizando autocares desde las diferentes comunidades autónomas y estamos segur@s de que será todo un éxito.

Respecto al documental GOTES AL DESERT, esta es su sinopsi: 'Saur había vivido los cinco veranos pasados en el Delta del Ebro. Presenciamos su último día en tierras catalanas. Artistas, profesores, periodistas, médicos y políticos también desentraman el conflicto saharaui'. Está realizado por un estudiante de periodismo, miembro del movimiento solidario con el Pueblo Saharaui y padre de acogida de niños saharauis en el verano desde hace varios años. Está previsto hacer una edición de DVDs para que puedan adquirirlos las asociaciones y personas interesadas.

No tenemos más información por el momento. Intentaremos averiguar alguna cosa y hacerte llegar un contacto más concreto.

Un fuerte abrazo,

Sahara Resiste