lunes, 6 de julio de 2009

35ª Conferencia Europea de Solidaridad y Apoyo al Pueblo Saharaui (EUCOCO). Barcelona, 20, 21 y 22 de noviembre de 2009

Clica la imagen para ampliar el comunicado

ACAPS - Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
2 de juliol de 2009

Benvolguts amics i amigues:

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) us informa de la celebració de la 35a. Conferència Europea de Solidaritat i Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO) que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2009.

DATES: del 20 al 22 de novembre de 2009
LLOC: Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), al Fòrum de Barcelona
PREU: 200 euros


L’EUCOCO és la cita anual de solidaritat amb el Poble Sahrauí més important que es celebra a nivell internacional. En aquesta Conferència, que cada any es realitza en una ciutat europea diferent, participen delegacions governamentals i representants dels partits polítics, comitès i associacions nacionals de diferents països d’Europa, Àfrica i Amèrica, institucions locals i autonòmiques, ONGs, sindicats i diverses organitzacions socials, juvenils i de dones que col·laboren amb la causa del Poble Sahrauí.

La Conferència comptarà, també, amb la presència d’una important delegació del Front Polisario encapçalada pel seu Secretari General i President de la RASD, Mohamed Abdelaziz, i personalitats del món de la política i de la cultura.

Properament rebreu informació sobre el programa, algunes possibilitats d’allotjament a la ciutat i altres dades d’interès.

Us animem a participar activament en aquesta trobada que renovarà el compromís del moviment de solidaritat amb la causa del Poble Sahrauí.

Per més informació: eucoco@acaps.cat

EUCOCO BARCELONA 09’

Estimados amigos y amigas,

La Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) desea informaros de la celebración de la 35ª Conferencia Europea de Solidaridad y Apoyo al Pueblo Saharaui (EUCOCO) que tendrá lugar en la ciudad de Barcelona, los días 20, 21 y 22 de noviembre de 2009.

FECHAS: del 20 al 22 de noviembre de 2009

LUGAR: Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), en el Fórum de Barcelona

PRECIO: 200 €uros

La EUCOCO es la cita anual de solidaridad con el Pueblo Saharaui más importante que se celebra a nivel internacional. En dicha Conferencia, que cada año se realiza en una ciudad europea distinta, participan delegaciones gubernamentales y representantes de los partidos políticos, comités y asociaciones nacionales de distintos países de Europa, África y América, instituciones locales y autonómicas, ONGs, sindicatos y diferentes organizaciones sociales, juveniles y de mujeres que colaboran con la causa del Pueblo Saharaui.

La Conferencia contará, también, con la presencia de una importante delegación del Frente Polisario encabezada por su Secretario General y Presidente de la RASD, Mohamed Abdelaziz, y personalidades del mundo de la política y de la cultura.

Próximamente recibiréis información sobre el programa, algunas posibilidades de alojamiento en la ciudad y otros datos de interés.

Os animamos a participar activamente en este encuentro que renovará el compromiso del movimiento de solidaridad con la causa del Pueblo Saharaui.

Para más información:
eucoco@acaps.cat

No hay comentarios: