martes, 28 de abril de 2009

L'espai de lleure Acaps Wilaia Alt Penedès – Ujsario d'Smara ja és una realitat


ACAPS Wilaya Alt Penedès
25 d'abril de 2009


L’ACAPS Wilaia Alt Penedès es va desplaçar als campaments de refugiats sahrauís per fer el seguiment del projecte de suport a les activitats de l’organització juvenil UJSARIO d’Smara.

Als campaments, la representació penedesenca es va reunir amb els joves de la UJSARIO d’Smara i van descubrir el nou espai de lleure ACAPS Wilaia Alt Penedès-UJSARIO d’Smara.

A finals del passat mes de desembre i inici de gener, els participants del projecte de neteja que va organitzar l'ACAPS Wilaia Alt Penedès, van netejar la zona dels voltants del Centre Juvenil de la UJSARIO d’Smara, que estaba malmès per les pluges, en estat ruinós i ple de deixalles i material de tot tipus. En finalitzar la neteja, l'ACAPS Wilaia Alt Penedès va ajudar en la reconstrucció del nou espai, finançant les obres de construcció i la compra d'un generador per les activitats d’UJSARIO d’Smara.

Tres mesos més tard, l'espai ja és una realitat. Està integrat amb l'edifici del Centre Juvenil i està destinat a l'organització d'activitats de lleure destinades als infants i joves sahrauís.

El projecte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Fotos de l'espai de lleure ACAPS Wilaia Alt Penedès - UJSARIO d'Smara:
http://picasaweb.google.es/ACAPS.WAP/CentreUJSARIO

Ver también: Signes d'identitat, de socialització i de col·lectiu.

Fuente:
*ACAPS Wilaya Alt Penedès (blog)
*ACAPS Wilaya Alt Penedès (web)

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: