jueves, 5 de febrero de 2009

Resolución del 3er. Congreso Federal del Sindicato Ferroviario: Por el cumplimiento de las Resoluciones de la ONU y el reconocimiento de la RASD

Pincha la imagen para ampliar el comunicado

ACAPS Wilaya Alt Penedès
4 de febrer de 2009


El 3r Congrés Federal del Sindicat Ferroviari amb el poble sahrauí

El Congrés Federal del Sindicat Ferroviari del la Confederació Intersindical, celebrat el 23 i 24 de gener a Toledo, va emetre un resolució demanant el compliment de les Resolucions de Nacions Unides i el reconeixement de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD).

La resolució denuncia l'actitud hipòcrita dels diferents governs de espanyols i recorda les Resolucions de Nacions Unides i del Consell de Seguretat de l'ONU que reconeixen el dret del Poble Sahrauí a la lliure determinació mitjançant referèndum. El sindicat ferroviari denuncia que el Govern espanyol segueix col·laborant amb el Regne del Marroc i rearma al seu exèrcit. Així mateix, el Govern espanyol dóna suport a acords de la Unió Europea amb el Marroc basats en l'explotació de recursos naturals que no li pertanyen (com els caladors de pesca) i que han estat espoliats pel Regne del Marroc als seus legítims propietaris: el Poble Sahrauí.

Haz click aquí para bajarte el pdf de la Resolución en SOLIDARIDAD CON EL PUEBLO SAHARAUI

Web del Sindicato Ferroviario de la Confederación Intersindical:
http://www.sindicatoferroviario.com/

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: