martes, 23 de diciembre de 2008

Exposició de fotografies a Sant Sadurní d'Anoia: 'La vida als Campaments de refugiats Sahrauís'


Casals dels Avis de Caixa Penedès de l’Alt Penedès
23 de desembre de 2008


NOTA DE PREMSA

“LA VIDA ALS CAMPAMENTS DE REFUGIATS SAHRAUÍS”
EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES AL CASAL DELS AVIS DE CAIXA PENEDÈS DE SANT SADURNI D’ANOIA

L’ACAPS Wilaya Alt Penedès, aprofitant la recollida de sabó per als Campaments de refugiats Sahrauís destinats a l’edició de la 15na. Caravana d’Ajut Humanitari per al Poble Saharuí, ha muntat una exposició de fotografies al Casal dels Avis de Caixa Penedès de Sant Sadurní d’Anoia.

El títol de l’exposició es “La vida als Campaments de refugiats Saharauís” i es podrà veure des d’avui fins el dia 25 de gener, en horaris del Casal dels Avis de 10 a 13 i de 15 a 20 els dies laborables, excepte els dies 24 i 31 de desembre que els horaris de tarda seran de 15 a 18 i els diumenges de 15 a 20.

Als Casals dels Avis de Caixa Penedès de l’Alt Penedès també son llocs de recollida de pastilles de sabó, les quals seran traslladades als Campaments de refugiats de Tindouf, a Algèria.

A la campanya de l’any passat s’en van recollir 1.114 kg. de material.

Aquesta Campanya compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació i el Desenvolupament i el suport econòmic d’Ajuntaments, Institucions i Entitats diverses, com l’Obra Social de Caixa Penedès a través dels seus Casals dels Avis.

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: