viernes, 24 de octubre de 2008

Comencen les sessions de formació del projecte pedagògic ACAPS Wilaya Alt Penedès-Tarbia Hauza-UJSARIO


ACAPS Wilaya Alt Penedès
23 d'octubre de 2008

Aquest dissabte dia 25 d'octubre tindrà lloc la primera reunió del projecte pedagògic a la Tarbia de Hauza-UJSARIO que organitzem des de l'ACAPS Wilaya Alt Penedès. Aquesta reunió informativa forma part de les sessions de formació obligatòria dels participants que s'han inscrit per formar part del projecte pedagògic.

Les primeres sessions de formació tracten temes de sensibilització sobre la vida quotidiana als campaments de refugiats i el conflicte i la situació d'injustícia que està sofrint el poble sahrauí. Més endavant, tots els participants al projecte pedagògic també hauran de participar activament a la preparació d’activitats i material per la tarbia de Hauza (Smara).

En aquesta primera reunió, l'ACAPS Wilaya Alt Penedès presentarem el projecte, donarem vàries informacions, hi haurà projecció de fotos dels campaments i de la tarbia, aclarirem dubtes, etc...

Més endavant, iniciarem la formació per la gent de l'Alt Penedès que s'ha inscrit per participar al projecte d'intercanvi amb la UJSARIO (projecte de medi ambient i neteja als campaments).

DISSABTE 25 D'OCTUBRE A LES 11h

LLOC: Escorxador de Vilafranca


+ información:

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:PARTICIPA:

No hay comentarios: