lunes, 9 de febrero de 2009

Sopar dels participants dels projectes ACAPS-UJSARIO i presentació del Ral·li Sàhara Lliure


ACAPS Wilaya Alt Penedès
9 de febrer de 2009

Santa Fe del Penedès va acollir, al Centre Cultural i Recreatiu, el sopar dels participants dels projectes tarbia i neteja, del vol xàrter ACAPS-UJSARIO, del passat mes de desembre. El sopar va ser organitzat per l'ACAPS Wilaya Alt Penedès.

Una trentena de persones de l'Alt Penedès i d'altres comarques de Catalunya es van reunir per sopar, compartir les experiències del viatge i per manifestar una vegada més la solidaritat amb el poble sahrauí.

Durant el sopar, es va poder escoltar música sahrauí i veure diferents reportatges fotogràfics dels projectes tarbia i neteja amb la UJSARIO, així com fotos de les diferents activitats i visites als campaments.

El toc poètic del sopar el van posar unes flors solidàries amb diferents proverbis sahrauís que decoraven la taula i que van donar color a la festa.

Proverbis sahrauís de les flors solidàries

- Si hi ha llum a l'ànima, hi haurà bellesa en les persones.
- La persona que no somriu no sap ser feliç. no perdis mai el somriure.
- Si intervenen els infants, deixa que expliquin el que saben.
- No hi ha major pobresa que la ignorància, ni major riquesa que la saviesa.
- La cultura és un passaport en la vida i la saviesa és un visat per l'eternitat.
- Vine i quan te'n vagis, no deixis de ser l'eco de la meva veu humana que reclama amb boca seca la llibertat.

Ral·li Sàhara Lliure

El sopar va ser el marc en què es va presentar una nova iniciativa: el Ral·li Sàhara Lliure. Aquest ral·li té previst recórrer tota la zona alliberada del Sàhara Occidental amb vehicles ecològicament nets. La preparació del projecte ja ha començat i ja es compta amb la complicitat d’una empresa que podrà proporcionar vehicles. Així mateix, s’està treballant perquè més empreses hi participin. L’any 2010 es donarà la sortida a un ral·li, una iniciativa empresarial, esportiva i ecològica, que pot ser l’inici d’inversions al Sàhara Occidental alliberat. És un projecte ambiciós, però possible.

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: