domingo, 24 de junio de 2007

ACAPS OLESA DE MONTSERRAT ORGANITZA UNA FESTA SOLIDÀRIA EL DIA 1 DE JULIOL AL PARC MUNICIPAL


GRAN FESTA 1 de JULIOL de 2007

ACAPS OLESA organitza una festa solidària al Parc Municipal que durarà tot el dia. Serà una celebració per donar la benvinguda als nens sahrauís acollits al nostre poble.

Cada any, a l’estiu, nens i nenes que provenen dels campaments de refugiats de Tinduf passen uns mesos amb nosaltres a fi que puguin comptar amb unes revisions mèdiques completes, comprar roba i calçat necessari per tot l’any, gaudir durant el mes de juliol d’unes estances a l’Escola Esportiva d’Estiu...etc. Per sensibilitzar la vila sobre la situació en què viu el poble sahrauí i fer-ne difusió, ACAPS OLESA organitza aquesta gran festa.

Tot seguit hi presentem el calendari festiu.

- A partir de les 11.00h s’organitzaran tallers infantils en què els nens sahrauís ens ensenyaran a construir joguines amb material reciclat. Durant tot el dia hi haurà plantada la haima d’ACAPS, on s’organitzaran diferents activitats: degustació de te, taller de henna, nova exposició de fotografies, etc.

- A les 19.00h es prepararà un berenar solidari amb pa i xocolata, i a continuació, el grup d’animació Escarabellos presentarà l’espectacle infantil Sircus.

Estan convidats a participar en tots els actes. Si necessiten més informació, truquin-nos i demanin per Jacinta Folch. El número de telèfon és el 937782766.

Moltes gràcies.

A.C.A.P.S. OLESA
C/ AMPLE, 18
08640 OLESA DE MONTSERRAT

Olesa de Montserrat, 21 de juny de 2007

Fuentes:
*ACAPS - Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
*A.C.A.P.S. OLESA

No hay comentarios: