sábado, 5 de mayo de 2007

INDEPENDENCIA

El Toni Guirao ‘de Mataró’, como la Antònia Pons ‘de Lleida’, es otro de los pilares de la Wilaya Catalana por un Sáhara Libre. Sus escritos son de obligada lectura. En este último plantea una reflexión urgente que subscribimos al cien por cien. Os animamos a visitar los dos blogs saharauis del Toni: L'esquerra, l'ecologia i la llibertat dels sahrauís y Sahara

No hi ha cap mes sortida que la INDEPENDENCIA
L'esquerra, l'ecologia i la llibertat dels sahrauís
Jueves, 3 de mayo de 2007

Be, avui us he de parlar d'un tema que em preocupa i és l'ofensiva marroquina per tal de donar a conèixer i promoure el seu projecte d'autonomia. És una batalla que els marroquins lliiuren a tots els nivells, tant dins del meu blog a França http://storico.unblog.fr/ com al Congrés dels Estats Units.

Si entreu al meu blog SAHARA veureu la gran quantitat de comentaris que em deixen els marroquins (sobretot un tal Smail) explicant les excelències del projecte d'autonomia i dels saharauis venuts al Marroc, que des del CORCAS, intenten legitimitzar aquest intent d'enganyar la Comunitat Internacional i d'intentar aturar el procés d'autodeterminació del poble sahrauí. (...)

No hay comentarios: