miércoles, 1 de abril de 2009

L’Alt Penedès recull 700kg de material higiènic per als refugiats sahrauís


ACAPS Wilaya Alt Penedès
28 de març de 2009

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès ha tancat la campanya 15a Caravana d’Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí, un projecte solidari amb l’objectiu de pal·liar la situació en què malviuen els refugiats sahrauí.

El poble sahrauí fa 33 anys que lluita per a la seva independència, esperant que la comunitat internacional faci efectiu el seu dret a l’autodeterminació. La disminució de l’ajut humanitari, per part dels diferents organismes internacionals, ha agreujat les condicions de vida dels refugiats i refugiades sahrauís. La campanya és un projecte solidari amb l’objectiu de recollir material higiènic, concretament pastilles de sabó.

La recollida de material higiènica s’ha estès per tota la comarca. Hi ha participat 16 escoles, 3 casals d’avis de Caixa Penedès, 2 ajuntaments, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, una llar d’infants i el mercat del dissabte. A més, s’ha comptat amb l’aportació econòmica de 2.790 € de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb la col.laboració d'Agro System. S’ha recollit un total de 700 kg...

Llegir més

Fotos de la recollida de material higiènic a l'Alt Penedès:
http://picasaweb.google.es/ACAPS.WAP/15aCaravanaDAjutHumanitariPerAlPobleSahraui

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès (blog)

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: