jueves, 14 de julio de 2011

Fin de semana de manifestaciones por un Sáhara Libre: Sí a la independencia, no a la ocupación. En Santander, Sevilla, Barcelona...


ACAPS - Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí

MANIFESTACIÓ: Per la justícia i la llibertat del Poble Sahrauí

DIUMENGE 17 DE JULIOL a les 11 hores a Pl. Catalunya, Barcelona

MANIFESTACIÓ:

Per la Justícia i la llibertat del Poble Sahrauí

Us hi esperem!!!!

Un cop més, les nenes i els nens del Sàhara han arribat a les nostres llars per portar-nos la vitalitat dels fills i les filles del desert.

Per aquest motiu i com cada any, us convoquem a la manifestació en suport del poble sahrauí que es farà el proper diumenge, 17 de juliol, a les 11h des de davant del Corte Inglés de plaça Catalunya (Barcelona) i acabarà aproximadament a les 13h. El recorregut: Plaça de Catalunya, Ronda Sant Pere, Via Laietana, Passeig Isabel II i Pla de Palau.

Ara és una nova oportunitat perquè tinguem presents, amb els oblidats del desert, als seus parents i familiars, ciutadans i ciutadanes del Sàhara Occidental, habitants dels territoris sotmesos al domini del Marroc, que encara esperen que es faci justícia als seus morts, es torni la llibertat als seus presos, es respecti la integritat física de les seves persones i se'ls reconeguin els seus drets a la pròpia identitat, al gaudi dels recursos del seu país i a la reclamació de la seva sobirania i independència.

Des de tots els pobles i racons de Catalunya, units més que mai en favor del poble sahrauí volem que li arribi als nostres governants la veu de la dignitat i la justícia, de l'honestedat i de la legitimitat: ARA, MÉS QUE MAI, AVUI MILLOR QUE DEMÀ, EN NOM D'AQUESTS NENS I NENES, DEL SEU FUTUR, EXIGIM EL DRET A L'EXERCICI DE LA SEVA SOBIRANIA PER AL POBLE SAHARAUI.


Cantabria por el Sáhara

CONCENTRACIÓN en Santander

VIERNES 15 DE JULIO A LAS 19 horas

PLAZA DE CORREOS (FRENTE A LA DELEGACIÓN DEL GOBIERNO)

POR UN SÁHARA LIBRE:
SÍ A LA INDEPENDENCIA.
NO A LA OCUPACIÓN

Cantabria por el Sáhara y la Delegación Saharaui en Cantabria convocamos una concentración bajo el lema «Por un Sáhara Libre: Sí a la independencia. No a la ocupación». La concentraci´n tendrá lugar en la Plaza de Correos (Plaza de Alfonso XIII), frente a la Delegación de Gobierno, punto habitual de nuestras concentraciones.

Al acto está convocada toda la ciudadanía de Cantabria y muy especialmente las familias que acogéis lo sesenta y cinco niños y niñas procedentes de los Campaments de Refugiados de Tinduf (Argelia) que participan en el programa «Vacaciones en Paz 2011».


Asociación de Amistad con el Pueblo Saharaui de Sevilla (AAPSS)

XVI MARCHA POR LA PAZ

SEVILLA. SALIDA A LAS 19.30H. DESDE LA PLAZA DE LA GAVIDIA

(Junto al Corte Inglés de la Plaza del Duque)

LLEGADA A LA TORRE DEL ORO

(Paseo Marqués del Contadero)

El lema central será:

¡SAHARA OCCIDENTAL,

SÍ A LA INDEPENDENCIA , NO A LA OCUPACIÓN !

A final de la Marcha habrá distintas actuaciones en el escenario que se montará en los bajos de la Torre del Oro:

Grupo Saharaui Estrella Polisaria

Jonás Campos, Triunfador de la Copla

Orquesta “Hechizo de la Luna ”

Pililli Narbona

¡VEN Y TRAE A TU GENTE

POR UN SAHARA LIBRE E INDEPENDIENTE!

Convoca: FANDAS

Organiza: AAPSS

Más información sobre otras manifestaciones este fin de semana en el resto del Estado español en: CEAS-Sáhara / Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara

Fuentes:
*ACAPS - Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí
*Cantabria por el Sáhara
*Asociación de Amistad con el Pueblo Saharaui de Sevilla (AAPSS)

No hay comentarios: