martes, 17 de junio de 2008

El blog de ACAPS Wilaya Alt Penedès

ACAPS Wilaya Alt Penedès en la manifestación de
Barcelona del
15 de julio de 2007. Foto de SR


El blog de la ACAPS Wilaya Alt Penedès apenas tiene un mes de vida, pero este colectivo de Vilafranca (una sección de la Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí) lleva muchos años en la brecha desarrollando una encomiable labor. Uno de sus miembros más destacados, Miquel Cartró, ha sido recientemente elegido para formar parte del equipo directivo de ACAPS Catalunya. Le veréis en las fotos del blog que ilustran las charlas realizadas por la asociación. Sin embargo, curiosamente su nombre no aparece en esas crónicas, un detalle que no nos ha pasado por alto...

Este blog hay que visitarlo, pues con tan sólo cuatro semanas de andadura ya constituye un modelo a seguir. Además de mostrarnos con acierto el trabajo de la entidad, las coordenadas de esta pàgina -con sus palabras y sus elementos- resultan atractivas y son muy claras en la manifestación del grado de compromiso hacia la causa saharaui (por ejemplo, difundiendo la campaña Todos con el Sahara y la de apoyo a los presos políticos).

El estilo de trabajo de los compañeros y compañeras de la ACAPS Wilaya Alt Penedès hace que nos caigan particularmente bien. Nos vemos reflejad@s en su espejo solidario. Y es de esta manera tan espontánea que deseamos expresarlo.

Nos salió del alma.

Sahara Resiste

ACAPS Wilaya Alt Penedès
16 de junio de 2008


Em complau recomanar-vos que visiteu el nostre bloc de l'ACAPS Wilaya Alt Penedès http://acaps-wap.blogspot.com/

A banda de les notícies podeu veure una de les exposicions que oferim, sentir com canta la nostra petita gran amiga Sukaina (enregistrament als campaments al passat mes de gener) i accedir a links solidaris i entrar en tot el món del poble sahrauí.

Una abraçada a tothom.

ACAPS Wilaya Alt Penedès
c/ Escorxador, 19-21
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. contacte: 699056215
acaps.wap@gmail.com

ACAPS Wilaya Alt Penedès
15 de juny de 2008


Exposició Infants sahrauís, infants refugiats també a internet

L'exposició Infants Sahrauís, infants refugiats, la vida quotidiana, els sentiments i l'esperança dels infants sahrauís mostra la difícil situació d'exili i resistència del poble sahrauí als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria), centrada en la vida dels infants. Així mateix, té l’objectiu de mostrar la solidaritat amb el poble sahrauí i és una protesta contra la injustícia que pateixen els sahrauís amb un exili que ja dura més de 30 anys.

L’exposició està formada per 36 fotografies amb textos, que reflecteixen la vida quotidiana als campaments de refugiats, els sentiments i l'esperança dels infants sahrauís. El treball és el resultat fotogràfic de l’experiència de joves del MIV i de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, que van participar l’any 2006 en un projecte solidari i d’intercanvi juvenil. El projecte va consistir en l’organització de tallers de lleure a l’escola del campament de refugiats sahrauí de Hauza (Smara) i d’intercanvi d’experiències amb joves de la UJSARIO. El projecte es va coordinar des de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, la UJSARIO i la Delegació del Front Polisario a Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Els infants són les primeres víctimes dels conflictes. Les condicions de vida dels infants sahrauís als camps de refugiats són extremadament dures, amb moltes mancances pel que fa a les necessitats més bàsiques.

L'exposició es pot veure a internet a l'adreça següent:
http://video.google.es/videoplay?docid=-3348611101499186133&hl=es

Fuente: ACAPS Wilaya Alt Penedès

NO OLVIDES DEJAR TU FIRMA Y REENVÍALO A TUS CONTACTOS:

No hay comentarios: